Tramontina - Black Collection Churrasco Grillpanna 40 cm

-25%

Beställ Tramontina - Black Collection Churrasco Grillpanna 40 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Black Collection Churrasco Grillpanna 40 cm inom kategorin Grillpannor.

Produktinformation

En multifunktionell grillpanna från Tramontina.Denna rejäla och stilrena grillpanna är tillverkad i tåligt rostfritt stål och är försedd med en non-stickbeläggning. Detta gör att pannan från Tramontina är lätt att rengöra och det minskar även risken för korrosion.

Dessutom gör det svarta rostfria stålet stekpannan väldigt snygg och stilren. Den runda multifunktionella grillpannan kan även användas som grillwok för wokning av grönsaker och asiatiska rätter.

Den passar givetvis även som paellapanna för grytor och paella av olika slag.Tramontina Black Collection Churrasco Grillpanna är 40 cm i diameter och är försedd med två rejäla handtag så att du enkelt kan lägga på och ta bort den från grillen vilket underlättar matlagningen. Det är helt enkelt en väldigt bra och användbar grillpanna som vi på Cervera har nöjet att erbjuda våra kunder!