Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Grillhalster Fisk

Jämför produkt Gefu - Grillhalster Fisk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Grillhalster Fisk i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Detta grillhalster är perfekt när man vill avnjuta en fisk i sin helhet eller för att grilla exempelvis aubergine eller zucchini med ett jämnt och fint resultat. Lägg fisken i gallret, stäng gallret och placera sedan halstret över grillen.

Se gärna också

Satake - Outdoor Tripod med Kanvaspåse 110 cm

Mindre tripod med en längd på 110 cm med medföljande canvaspåse för förvaring för matlagning utomhus över eldgrop.

Värm enkelt upp en mättande soppa eller en enkel portion av en mumsig gryta med hjälp av denna praktiska tripod från japanska Satakes Outdoor-serie. Satakes tripod är speciellt designad för att enkelt kunna hålla upp en mindre gryta över en eldgrop med sin hållbara kätting och gör det på så sätt mycket lättare att laga mat när man är ute på äventyr i naturen. När man sedan ska vidare på nästa etapp av vandringen packas tripoden lätt ned i den medföljande canvaspåsen för praktisk förvaring och medtagning. Tripoden är tillverkad i hållbart stål och har en höjd på 110 cm.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillredskap

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Timers

Timers från BENGT EK

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Oxo

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARINA MIRACLE

Se alla produkter
Köksmaskiner tillbehör

Köksmaskiner tillbehör från KitchenAid

Se alla produkter