Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Panna Grill

Beställ Gefu - Panna Grill på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Panna Grill inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Perfekt panna att ha på grillen för att kunna grilla mindre saker så som hackade grönsaker. Handtaget är utformat för att passa bra i handen och kan lätt tas av och sättas på pannan igen inför servering.

Handtaget ska inte utsättas för direkt värme vid grillning. När pannan inte används kan handtaget tas bort och läggas i pannan för en smidigare förvaring.

Efter du har grillat dina grönsaker kan du sedan hälla ut innehållet eller överbliven saft med den breda pipen i änden av pannan och sedan ställa in pannan i diskmaskinen. Till pannan medföljer en smidig stekspade som är gjord av värmeresistent plast så du kan röra om bland dina grönsaker under grillningen. .

Se gärna också

Satake - Outdoor Grillgaller 40 cm -18%

Grillgaller i rostfritt stål med en diameter på 40 cm för matlagning utomhus från japanska Satakes Outdoor-serie.

Skydda din mat från smuts och andra ovälkomna extra ingredienser när du steker och grillar mat över öppen eld med detta praktiska grillgaller från Satake. Grillgallret läggs enkelt över en eldgrop för att skapa ett smart grillbord när du vill tillaga en riktigt saftig köttbit på campingturen, och gallret kan även användas i kombination med Satakes XL-Tripod för praktisk tillagning över lägereld och eldfat. Grillgallret mäter 40 cm i diameter och är tillverkat i hållbart rostfritt stål.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillredskap

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Åry Home

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Marimekko

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Fiskars

Se alla produkter