Tramontina

Tramontina - Black Collection Churrasco Grillgaller 72x21 cm

-25%

Jämför produkt Tramontina - Black Collection Churrasco Grillgaller 72x21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Black Collection Churrasco Grillgaller 72x21 cm i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Ett snyggt och praktiskt grillgaller från Tramontina för dig som vill få till den perfekta grillningen.Detta galler för grillar går att fälla ut, så att du får dubbelt så stor grillyta. Dessutom kan du använda grillgallret som ett fiskhalster som gör det enkelt att grilla fisk och grönsaker på grillen och du kan pressa till exempel hamburgare och tomater mellan gallren så att de likt när du grillar fisk inte faller isär när du grillar och vänder på det du halstrar över grillen.

Grillgallret är tillverkat i rostfritt stål med en non-stick beläggning som dels gör att det klarar höga temperaturer och dels är lätt att rengöra efter grillning. Dessutom minskar det risken för korrosion av grillgallret.Detta rostfria Tramontina Black Collection Churrasco Grillgaller är 72,5 cm långt och x 21 cm brett.