Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Twister Grillspett

229 kr 172 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Grillspettet Twister från tyska Westmark är ett flexibelt grillspett som lätt kan formas efter grillytan. Spettet är tillverkat av rostfritt stål och 75 cm långt. Det kan böjas och vinklas vilket sparar plats och underlättar vid grillningen, och även när grillmaten ska marineras. 2 stycken i förpackningen. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Beställ Westmark - Twister Grillspett på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Twister Grillspett inom kategorin Grillredskap.

Läs mer...
Kategori: Grillredskap
Artikelnummer: 125212
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Klong

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Koppar

Koppar (latinskt namn, Cuprum) är ett rödaktigt, halvädelt metalliskt grundämne, tillhörande myntmetallerna. Det latinska namnet cuprum betyder egentligen "metallen från Cypern". Cypern har nämligen alltid varit rikt på koppar.

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.