Sidan innehåller annonslänkar

Traeger - Lock/Sil till Pelletshink


Jämför produkt Traeger - Lock/Sil till Pelletshink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Traeger - Lock/Sil till Pelletshink i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

Lock och sil till Traegers pelletshink, som ser till att dina grillpellets förvaras torrt och håller länge. Den lilla öppningen i locket förenklar påfyllning och tömning av pelletsbehållaren.

Silen placeras i botten av hinken för att filtrera bort skräp, locket är tättslutande och förlänger livslängden på dina pellets. Hink säljs separat. .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.