Global

Global - GS-91 Grönsakskniv olivslipad 14 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GS-91 från Global Classic är en liten grönsakshacka med högt blad och tvärt bladavslut med perfekt balans. Optimal för att hacka och skära diverse grönsaker. Det olivslipade bladet bidrar till att grönsaker och rotfrukter släpper lätt från bladet. Extra fördelaktigt vid exempelvis potatis. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.


Beställ Global - GS-91 Grönsakskniv olivslipad 14 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GS-91 Grönsakskniv olivslipad 14 cm inom kategorin Grönsaksknivar.

Kategori: Grönsaksknivar
Artikelnummer: 69710
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process