Sidan innehåller annonslänkar
Gefu

Gefu - Spino Multihackare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Multihackaren Spino från tyska Gefu är användbar på flera olika sätt när det ska till att hackas och vispas därhemma i köket. På undersidan sitter en gummiring, så hackaren står stabilt när du jobbar. Veven kan du ta av när du är klar, sparar utrymme i skåpet. Lägg i stora bitar grönsaker och snurra några varv och inom kort har du en perfekt finhackad sallad, redo att ätas som den är eller att gå i wokpannan. Byt ut skärkniven till vispdelen och häll i ägg och mjölk genom det lilla hålet i toppen av locket, så har du snabbt en smarrig grönsaksomelett. Den vassa skärinsatsen består av tre vassa blad och snurrar snabbt runt när du vevar. Den ultra-skarpa skärinsatsen hackar även utan problem hårdare råvaror såsom nötter och morötter. Spino har också en avtagbar äggavskiljare som enkelt och säkert skiljer vitan från gulan, när du ska göra söta maränger, eller en gyllene hollandaisesås.


Beställ Gefu - Spino Multihackare på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Spino Multihackare inom kategorin Hackare.

Kategori: Hackare
Artikelnummer: 119724

Från kunskapsbanken

Hackare

Hackare (engelska och alternativt: hacker) beskriver en person inom datorvärlden med tre olika betydelser. Vanligen syftar den på en hängiven och tekniskt vetgirig datorentusiast. Termen skiljer sig då från crackare, som arbetar med att ta sig förbi datorrelaterade säkerhetssystem. Ordet är ursprungligen studentjargong men har med datorteknikens spridning fått vidare användning.