Sidan innehåller annonslänkar
Gefu

Gefu - Treppo Multihackare/Skärare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med Treppo multihackare från tyska Gefu får du smidigt och lätt grönsaks- eller fruktbitar i den storlek du vill ha, även lämplig till ost och potatis. Det ingår två olika storlekar på skärgallret, ett för riktigt små kuber (7x7 mm) och ett för lite större (13x13 mm). Du rengör smidigt plastpressen som går den genom gallret med en medföljande liten kam, innan du lägger in den i diskmaskinen. På undersidan sitter små gummifötter, för en stadig halkfri upplevelse. Ett lock medföljer också, som du direkt kan sätta på burken och sedan har du matlådan med en fräsch sallad klar!


Beställ Gefu - Treppo Multihackare/Skärare på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Treppo Multihackare/Skärare inom kategorin Hackare.

Kategori: Hackare
Artikelnummer: 119722

Från kunskapsbanken

Hackare

Hackare (engelska och alternativt: hacker) beskriver en person inom datorvärlden med tre olika betydelser. Vanligen syftar den på en hängiven och tekniskt vetgirig datorentusiast. Termen skiljer sig då från crackare, som arbetar med att ta sig förbi datorrelaterade säkerhetssystem. Ordet är ursprungligen studentjargong men har med datorteknikens spridning fått vidare användning.