Tramontina

Tramontina - Black Collection Churrasco Pulled Pork Gaffel

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Tramontina - Black Collection Churrasco Pulled Pork Gaffel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Black Collection Churrasco Pulled Pork Gaffel i kategorin Hackare här hos oss.

Produktinformation

Snygg och användbar pulled Pork gaffel från Tramontina.Tramontina Black Collection Churrasco Pulled Pork Gaffel är ett fantastiskt hjälpmedel när du ska dra isär mört kött för din pulled pork hamburgare eller köttet till tacosen. Att grilla kött och sen använda tillsammans med klassiska tacosingredienser är en underbar smakupplevelse som gör fredagstacosen till en riktig fiesta!Tramontina Black Collection Churrasco Pulled Pork Gaffel är en lika robust som effektivt grillverktyg och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av grillprodukter.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag

Hackare

Hackare (engelska och alternativt: hacker) beskriver en person inom datorvärlden med tre olika betydelser. Vanligen syftar den på en hängiven och tekniskt vetgirig datorentusiast. Termen skiljer sig då från crackare, som arbetar med att ta sig förbi datorrelaterade säkerhetssystem. Ordet är ursprungligen studentjargong men har med datorteknikens spridning fått vidare användning.