Sidan innehåller annonslänkar
Tramontina

Tramontina - Örthackare 19 cm

Kontrollera pris
-30%
Köp nu

Beställ Tramontina - Örthackare 19 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Örthackare 19 cm inom kategorin Hackare.

Produktinformation

Smidig och effektiv örthackare från Tramontina.En rejäl och samtidigt lättarbetad örthackare tillverkad i brasilianskt högkvalitativt rostfritt stål. Handtagen är även de av brasilianska råvaror av högsta kvalitet då de är tillverkade i trä som är både skönt att hålla i och vackert att se på.

Tramontina Örthackare är 19 cm lång och bladet är ca 2 cm högt.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades 1911. De tillverkar bland annat olika sorters bestick och porslin och är världsledande inom grillutrustning och grillbestick. .

Hackare

Hackare (engelska och alternativt: hacker) beskriver en person inom datorvärlden med tre olika betydelser. Vanligen syftar den på en hängiven och tekniskt vetgirig datorentusiast. Termen skiljer sig då från crackare, som arbetar med att ta sig förbi datorrelaterade säkerhetssystem. Ordet är ursprungligen studentjargong men har med datorteknikens spridning fått vidare användning.