Done By Deer

Done By Deer - Haklapp med ärm Sea Friends Grå

219 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Att lära sig att äta på egen hand kan vara kladdigt, men tillsammans med Jelly och Wally som hakklapp blir det i alla fall lite enklare. Sea friends haklapp är vattentät med praktiska elastiska ärmar och kardborrbands knäppning. Haklappen är enkelt att torka av eller tvätta i tvättmaskinen. Passar barn från 6-18 månader. Längd fram 35 cm, ärmbredd 72 cm


Jämför produkt Done By Deer - Haklapp med ärm Sea Friends Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Done By Deer - Haklapp med ärm Sea Friends Grå i kategorin Haklappar här hos oss.

Kategori: Haklappar
Artikelnummer: 121811

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.

Friends

Friends kan syfta på: Friends – en amerikansk TV-serie, se Vänner Friends (album) – ett musikalbum av The Beach Boys Friends (Chick Corea-album) – ett musikalbum av Chick Corea Friends (film) – en film från 1988 Friends (låt) – en sång av Led Zeppelin på albumet Led Zeppelin III Friends (musikgrupp) – en svensk musikgrupp Friends (stiftelse) – en ideell stiftelse som arbetar mot mobbning Friends (varumärke) – ett varumärke tillhörande Coop Friends Arena – en arena i Solna