Sidan innehåller annonslänkar

Diadem, såg genom huvud

80 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Se skadad ut snabbt med såg genom huvudet.Komplettera dina halloweenkläder med ett diadem där det ser ut som att en såg har fastnat i ditt huvud. En riktigt rolig accessoar som ser verklighetstrogen ut på avstånd och sminkar du med blod rinnande från ditt huvudsår eller lindar in med blodigt bandage ser det ännu bättre ut. Diademet med såg är lätt att använda för alla i alla åldrar och du behöver inte ha mycket hår för att täcka diademet så det ser verklighetstroget ut. Ett diadem till halloweenfesten är perfekt och snabbt för dig som ska gå direkt från jobbet till festen. Utklädd på 2 sekunder! 


Beställ Diadem, såg genom huvud på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Diadem, såg genom huvud inom kategorin Halloween.

Kategori: Halloween
Artikelnummer: 209549
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sagodjur

Sagodjur är en beteckning för djur som endast finns och funnits i vår fantasi, i sagor, legender och myter. Beskrivningar av fantasidjur är ofta baserade på liknade verkliga djur, men vanligen med tillägg av olika mänskliga eller övernaturliga egenskaper. Typiska exempel på sagodjur är draken, enhörningen, sfinxen och gripen. Sagodjuren har ibland tagits på största allvar, men förekommer idag framför allt i barnsagor, fantasyberättelser och olika spel. I regel starkt förknippade med olika egenskaper är de också vanliga symboler, exempelvis i vapen av olika slag.