Sidan innehåller annonslänkar

Gigantisk spindel, 130x90 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Gigantisk spindel med formbara benDenna gigantiska spindel är den stora spindeln som kan vara mamma till alla andra spindlar. Superlånga tjocka ben och en stor kropp som kan få vem som helst att rysa av att se den högt upp i ett hörn i hemmet eller ute på ett gigantiskt spindelnät mitt i rummet. Forma spindeln så den passar in just där du vill ha en gigantisk spindel. De formbara benen gör det väldigt lätt att forma spindeln runt bokhyllor, stolar eller varför inte bära hela spindeln som en stor ryggsäck och linda in dig i spindelnät som maskeraddräkt på halloween.En stor gigantisk spindel passar in vid många tillfällen och storleken gör att den kan vara framme som ett stort mysigt monster i barnrummet året om. Ska du ha en halloweenfest i en större festlokal skulle vi verkligen rekommendera att ha en gigantisk spindel.Spindeln mäter ca 130x90 cm lite beroende på hur man formar benen.


Beställ Gigantisk spindel, 130x90 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gigantisk spindel, 130x90 cm inom kategorin Halloweenprops.

Kategori: Halloweenprops
Artikelnummer: 206788
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.