Sidan innehåller annonslänkar

Cherry Blossom Soap

Jämför produkt Cherry Blossom Soap online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cherry Blossom Soap i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Pure Castile Liquid 18in1 Cherry Blossom Soap är vegansk mångsidig tvål tillverkad av naturliga ekologiska oljor från kokosnöt-, oliv-, palmkärn-, hampa- och jojobaolja. Denna tvål har massor med möjligheter då den fungerar utmärkt som tvål för ansikte och händer och till hela kroppen samt även hår.

Dessutom kan den med fördel användas utspädd för rengöring av hemmet såsom golv och köksbänkar och som diskmedel. för alla hudtyper 100% vegansk biologiskt nedbrytbar .

Se gärna också

Liposomal Vitamin C 500 mg

Solaray Liposomal Vitamin C är utvecklad genom en patenterad teknik där man framställer tvåfas-molekyler som gör det vattenlösliga C-vitaminet fettlösligt, vilket är fördelaktigt eftersom fett generellt har högre absorption i magsäcken. Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna. Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen och gör också att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning. Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning. Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler. Upptaget är betydligt bättre än från vitamin C i standardform. Vitamin C bidrar bland annat till att bibehålla immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagensyntes vilket har betydelse för blodkärl, benstomme, broskbildning, tandkött och hudens normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal energiomsättning och kan minska trötthet och utmattning. Vitamin C är en vattenlöslig vitamin som är nödvändig för mänsklig överlevnad. Till skillnad från andra däggdjur så kan inte människor producera vitamin C. Tillräckliga mängder måste tillföras via maten. C-vitamin finns i de flesta grönsaker, bär och frukter. Innehållet av vitamin C i frukt stiger tills frukten är mogen. Sedan minskar innehållet ju längre den sitter kvar på trädet. C-vitaminhalten minskar också snabbt efter att frukten plockats. C-vitamin är värmekänsligt. Om maten hålls varm länge eller värms upp upprepade gånger minskar C-vitaminmängden. Vitaminet förlorar också i styrka när det exponeras för luft och ljus.. Fördelar med Solaray Liposomal C-vitamin: *Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna *Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen *Tekniken gör att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning *Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning *Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Kastrullset

Kastrullset från Zwilling

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Bitz

Se alla produkter