Sidan innehåller annonslänkar

G String Black

Beställ G String Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten G String Black inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Boody G-String är en G-String i komfortabelt, mjukt material av ekologisk bambu med utmärkt passform och ger en skön känsla mot huden. En bekvämt sittande g-string är inte längre något motsägelsefullt.

Boodys G-String ger dig den oslagbara osynligheten under dina kläder samtidigt som bambutyget ger en mjuk, lyxig känsla mot huden. Tillverkad av ekologisk odlad bambu i Seichuan Provinsen i Kina.

Boodys underkläder är värmereglerande, antibakteriella, hyperallergena, och andas naturligt. Materialet ger även en skön passform och en komfort utöver det vanliga. .

Se gärna också

ColdZyme Munspray

ColdZyme® Munspray kan du använda när du redan är förkyld och förbyggande när du vill undika att bli smittad av förkylningsvirus. ColdZyme® är en CE-märkt medicinteknisk produkt och har en lokal, tillfällig verkan på ytan av slemhinnan. Kan användas av vuxna och barn över 4 år. Produkten har använts i närmare 10 miljoner doser. Funktion och säkerhet styrks av kliniska studier och kundundersökningar.. Så fungerar ColdZyme® Munspray &bull ColdZyme® Munspray är unikt, det verkar mot orsaken till förkylningen, själva förkylningsvirusen. ColdZyme® Munspray är lätt att använda och verkar omedelbart genom att bilda en skyddande barriär.. &bull ColdZyme® Munspray reducerar risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om den används i ett tidigt stadium av infektionen.. &bull ColdZyme® Munspray används i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig. ColdZyme® Munspray bildar en skyddande barriär på slemhinnan. Barriären fungerar osmotiskt mot förkylningsvirus och fångar in dem och förhindrar att de infekterar celler, så att kroppen kan göra sig av med dem på naturlig väg.. ColdZyme® Munspray reducerar virusmängden och halverar förkylningsdagarna¹ COLDPREV är en dubbelblind, placebokontrollerat studie där 46 friska frivilliga personer infekterats med förkylningsvirus (rhinovirus 16). Hälften av deltagarna behandlades med ColdZyme® Munspray och hälften med placebo. Analysen och grafen är baserad på det antal personer där vi kunnat bekräfta att man infekterats av viruset alternativt de som uppvisat symptom. I studien sågs en statistiskt signifikant effekt för ColdZyme® Munspray, dvs en skillnad mellan ColdZyme® Munspray och placebo avseende reduktion av förkylningsvirusmängden i halsen (-99%) och reduktion av antalet förkylningsdagar (-54%) eller -3,5 dagar.. Varför är Coldzyme bra? Fungerar när du redan är förkyld Verkar omedelbart Halverar antalet förkylningsdagar Minskar risken för förkylning när den används förebyggande

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hälsa

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Diskdukar

Diskdukar från Brabantia

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Nybro Crystal

Se alla produkter
Smörknivar

Smörknivar från Sabre

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Nachtmann

Se alla produkter