Sidan innehåller annonslänkar

G String White

Beställ G String White på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten G String White inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Boody G-String är en G-String i komfortabelt, mjukt material från ekologisk bambu med utmärkt passform och ger en skön känsla mot huden. En bekvämt sittande g-string är inte längre något motsägelsefullt.

Boodys G-String ger dig den oslagbara osynligheten under dina kläder samtidigt som bambutyget ger en mjuk, lyxig känsla mot huden. Tillverkad av ekologisk odlad bambu i Seichuan Provinsen i Kina.

Boodys underkläder är värmereglerande, antibakteriella, hyperallergena, och andas naturligt. Materialet ger även en skön passform och en komfort utöver det vanliga. .

Se gärna också

Askorbinsyra -20%

Helhetshälsas Askorbinsyra (C-vitamin) kommer i praktisk pulverform. Med pulver är det enkelt att anpassa dosen efter varje individs behov. Dosering sker med hjälp av kryddmått, vilket är både enkelt och miljövänligt. Helhetshälsas askorbinsyra är helt fri från tillsatser och kommer här i samma naturliga form som finns i frukter och bär. C-vitamin har många funktioner i kroppen, det bidrar bland annat till immunsystemets och nervsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar också till normal kollagenbildning som har betydelse för normala funktioner hos benstommen, blodkärlen, brosket, tänderna, tandköttet och huden. C-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg C-vitamin utöver det rekommenderade dagliga intaget. Det betyder att om du tränar hårt behöver du totalt 280 mg C-vitamin om dagen, jämfört med 80 mg om du inte anstränger dig. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar också till att återbilda den reducerade formen av vitamin E. Helhetshälsas Askorbinsyra kan med fördel tas till maten eftersom vitamin C ökar järnupptaget. Alla Helhetshälsas produkter tillverkas eller förädlas i vår egen produktionsanläggning i östergötland. I produktionen används inga onödiga tillsatser och vi värdesätter kvalitet över massproduktion. Produktionen är certifierad och som ett av få svenska företag har vi erhållit kvalitetsstämplen &rdquo Säkra kosttillskott till konsument&rdquo . Den höga kvaliteten genomsyrar hela produktionen och varje produkt håller garanterat högsta möjliga kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hälsa

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Design Letters

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från FOAMIE

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Bodum

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Tamahagane

Se alla produkter