Sidan innehåller annonslänkar

Galltvål Flytande

Beställ Galltvål Flytande på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Galltvål Flytande inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Galltvål flytande för rengöring och fläckborttagning. Ekologisk och miljövänlig med naturliga ingredienser.

Tar effektivt bort gräsfläckar och fettfläckar m.m. Fläckborttagnings och rengöringstvål i flytande form.

Ekologisk, miljövänlig och innehåller endast naturliga ingredienser. Eko-certifierad med EKO-Garantie.* Galltvål har blivit en favoritprodukt hos många tack vare framför allt sina fettlösande egenskaper och fungerar lika bra att använda till spisen i köket som till motorolja i garaget.

Galltvål flytande består av vegetabiliska oljor odlade ekologiskt i FairTrade-projekt i Brasilien och Dominikanska Republiken. De rengörande ämnena är bland annat klorofyll som är beståndsdelen som ger Galltvål dess gröna färg och hjälper till att ta bort gräsfläckar och fläckar av bär, frukt och liknande.

Som namnet antyder så innehåller denna klassiska rengöringsprodukt även oxgalla som är den effektiva ingrediensen som gör Galltvål så bra mot olja och feta fläckar. Galla är naturens eget sätt att bryta ner fett.

Oxgallan kommer från restprodukter vid normal slakt. Inga djur tappas levande och inga djur slaktas enbart för gallans skull.

Rent hemma och i naturen GALLTVåL är en helt naturlig produkt utan parfymer, konserveringsmedel, slipmedel, optiska vitmedel eller kemikalier Inga genmanipulerade råvaror ingår i Galltvål och den är ej testad på djur, varken direkt eller indirekt. Den är helt biologiskt nedbrytbar.

Bra för både dig och miljön. *ECO-Garantie är en europeisk certifiering för tvätt- och rengöringsprodukter.

ECO-Garantie används på produkter vars råvaror kommer från naturen och från ekologiska odlingar. Får endast innehålla råmaterial med ursprung från växt- och djurriket. .

Se även andra produkter från Hälsa

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Cosori

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Eva Solo

Se alla produkter