Sidan innehåller annonslänkar

Sittdyna

Jämför produkt Sittdyna online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sittdyna i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

TEMPUR® Sittdyna förbättrar din komfort och hjälper till att fördela din vikt jämnare över ytan. Med denna sittdyna kan du minska känslan av domningar när du sitter en längre tid.

Dynan är en komfortkudde som tagits fram för att kunna användas på alla typer av stolar. Använd den på kontoret eller ta med den på resan.

Sittdynan är tillverkad i det tryckavlastande TEMPUR®-materialet som formar sig efter din kropps konturer. Alla produkter från TEMPUR® är utvecklade för att ge dig stöd både på jobbet och i vardagen.

Kombinera gärna sittdynan med TEMPUR® Transit Svankstöd för ännu bättre komfort. Storlek 40x42x5 cm Material Material i fodralet Jersey blå 75% polyester, 25% bomull.

Bakstycke - 100% polyester. Tvättråd Fodralet är avtagbart för tvätt i 60° C. .

Hälsa från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Bambustrumpor Antihalk Svart 3-pack

Hälsa från BAMBUSA

Se produkter inom Hälsa från BAMBUSA.
Upp till 54% rabatt
Bio-Biloba

Hälsa från PHARMA NORD

Visa produkter inom Hälsa från PHARMA NORD.
Upp till 65% rabatt
Immune Function

Hälsa från NEW NORDIC

Utforska allt inom Hälsa från NEW NORDIC.
Upp till 50% rabatt
Stone Diffuser Earth 1 ST

Hälsa från BOOMING BOB

Missa inga bra priser på Hälsa från BOOMING BOB.
Upp till 53% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Visa produkter inom Hälsa från BETTER YOU.
Upp till 50% rabatt
Propolis dragéer

Hälsa från BIOMEDICA

Utforska allt inom Hälsa från BIOMEDICA.

Se gärna också

ColdZyme Munspray -15%

ColdZyme® Munspray kan du använda när du redan är förkyld och förbyggande när du vill undika att bli smittad av förkylningsvirus. ColdZyme® är en CE-märkt medicinteknisk produkt och har en lokal, tillfällig verkan på ytan av slemhinnan. Kan användas av vuxna och barn över 4 år. Produkten har använts i närmare 10 miljoner doser. Funktion och säkerhet styrks av kliniska studier och kundundersökningar.. Så fungerar ColdZyme® Munspray &bull ColdZyme® Munspray är unikt, det verkar mot orsaken till förkylningen, själva förkylningsvirusen. ColdZyme® Munspray är lätt att använda och verkar omedelbart genom att bilda en skyddande barriär.. &bull ColdZyme® Munspray reducerar risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om den används i ett tidigt stadium av infektionen.. &bull ColdZyme® Munspray används i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig. ColdZyme® Munspray bildar en skyddande barriär på slemhinnan. Barriären fungerar osmotiskt mot förkylningsvirus och fångar in dem och förhindrar att de infekterar celler, så att kroppen kan göra sig av med dem på naturlig väg.. ColdZyme® Munspray reducerar virusmängden och halverar förkylningsdagarna¹ COLDPREV är en dubbelblind, placebokontrollerat studie där 46 friska frivilliga personer infekterats med förkylningsvirus (rhinovirus 16). Hälften av deltagarna behandlades med ColdZyme® Munspray och hälften med placebo. Analysen och grafen är baserad på det antal personer där vi kunnat bekräfta att man infekterats av viruset alternativt de som uppvisat symptom. I studien sågs en statistiskt signifikant effekt för ColdZyme® Munspray, dvs en skillnad mellan ColdZyme® Munspray och placebo avseende reduktion av förkylningsvirusmängden i halsen (-99%) och reduktion av antalet förkylningsdagar (-54%) eller -3,5 dagar.. Varför är Coldzyme bra? Fungerar när du redan är förkyld Verkar omedelbart Halverar antalet förkylningsdagar Minskar risken för förkylning när den används förebyggande

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023