Sidan innehåller annonslänkar
WELEDA

Almond Hand Cream 50 ML

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Lättabsorberad handkräm från Weleda som lugnar en irriterad hud och återställer hudens skyddsbarriär.Baserad på ekologisk mandelolja och ger en silkeslen känsla.Kategori  Handvård


Beställ Almond Hand Cream 50 ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Almond Hand Cream 50 ML inom kategorin Handvård.

Kategori: Handvård
Artikelnummer: 124755
Visa fler

Från kunskapsbanken

Handskar

Handskar eller vantar är beklädnader som täcker händerna, för att värma eller skydda dem. Det finns ingen tydlig distinktion mellan vantar och handskar, men vantar är ofta stickade, medan handskar ofta är gjorda av skinn. Skyddshandskar kan även vara gjorda av gummi och plast. Tumvantar har endast ett separat fack för tummen, med de övriga fingrarna tillsammans. Vantar för bäbisar har ibland inte ens tummen separat. Torgvantar, som tidvis varit populära, har fem fingrar men är öppna så att fingertopparna lämnas bara. Allt mer populärt har det blivit med fingervantar där några toppar är bortklippta eller har metall insytt, för att fingrarna ska kunna användas till apparater med touch-funktion. För att en vante inte skall komma bort då den inte sitter på handen kan en vanthållare användas. Det är ett kortare band som knäpps fast dels på vanten dels på ärmen av det ytterplagg som används, exempelvis en jacka eller en overall. På gamla stickbeskrivningar från Öland finns tumhål både på vänster och höger sida för att slita vanten jämnt.

Dreamland

Dreamland är ett musikalbum av Robert Miles, utgivet den 7 juni 1996.