Häst och Ryttare Schleich

1 Produkter
Här finns produkter i kategorin Häst och Ryttare Schleich. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Häst och Ryttare Schleich. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Häst och Ryttare Schleich.
Sortera

Häst och Ryttare Schleich

Hitta produkter inom kategorin Häst och Ryttare Schleich till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Häst och Ryttare Schleich.

Tamhäst (Equus ferus caballus) är en domesticerad underart av vildhästen som tillhör släktet hästar (Equus). Hästen domesticerades för cirka 6 000 år sedan, och har sedan dess använts som dragdjur eller riddjur, men även som föda och för att producera mjölk eller hudar. Under lång tid har man avlat fram flera skiftande typer i färg och kroppskonstitution, vilket utvecklats till dagens hästraser. Idag är användningen av hästar i stort sett begränsad till polisrytteri, ceremoniellt kavalleri och hästsport.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Schleich Horse Club Sofia & Blossom 42540