Wibbri Bidé-adapter för Toalett

Kontrollera pris

Köp nu

Uppgradera din porslinstron till en fullfjädrad bidé! Vår bidé-adapter med två munstycken kräver varken elektricitet eller en badrumsrenovering, utan kopplas på den befintliga vattenledningen till...


Beställ Wibbri Bidé-adapter för Toalett på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wibbri Bidé-adapter för Toalett inom kategorin Hem Trädgård-Badrum-Toalett.

Läs mer...
Kategori: Hem Trädgård-Badrum-Toalett
Artikelnummer: 18516
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Figuriner

Figuriner från Gustavsberg

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Born in Sweden

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Experiment

Ett experiment inom vetenskapen är en undersökningsmetod som används för att studera en viss variabels påverkan på en annan variabel i kausala termer. Experiment skiljer sig från andra undersökningsmetoder genom att undersökaren har en aktiv roll i att sätta igång den kausala process som är oftast att pröva en hypotes. Experiment kan utföras på flera olika undersökningsobjekt, såväl levande varelser som döda ting, och metoden har delvis olika innehåll beroende på vilket det aktuella objektet är.

Born

För andra betydelser, se Born (olika betydelser). Born (limburgiska: Bor) är en ort med cirka 6 000 invånare (2014) i den nederländska kommunen Sittard-Geleen, i provinsen Limburg. Orten är mest känt för sin biltillverkning NedCar idag ägd av Mitsubishi Motors. Volvo Personvagnar tillverkade från mitten av 1970-talet fram till 2004 sina mindre modeller, Volvo 340, Volvo 440 och Volvo S40 i Born, men har nu lämnat fabriken.