Waspinator Getingskrämma 2-pack

Kontrollera pris

Köp nu

Döda inte getingarna med en getingfälla - skräm i väg dem istället! Waspinator Getingskrämma ser ut som ett getingbo och utnyttjar deras territoriella egenskaper för att hålla dem borta. Inget...


Beställ Waspinator Getingskrämma 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Waspinator Getingskrämma 2-pack inom kategorin Hem Trädgård-Trädgård-Trädgårdsredskap.

Läs mer...
Kategori: Hem Trädgård-Trädgård-Trädgårdsredskap
Artikelnummer: 17566

Se även andra produkter från Hem Trädgård-Trädgård-Trädgårdsredskap

Sortera
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Cole & Mason

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.