New Ray

- REA -Lekset med vägarbetsmaskiner arbetsfordon NewRay - REA

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ - REA -Lekset med vägarbetsmaskiner arbetsfordon NewRay - REA på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten - REA -Lekset med vägarbetsmaskiner arbetsfordon NewRay - REA inom kategorin Hem.

Läs mer...
Kategori: Hem
Artikelnummer: REA32
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skålar dekoration

Skålar dekoration från Orrefors

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Done By Deer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Duracell

Duracell är en amerikansk tillverkare av batterier och tillbehör. Företaget grundades 1930 och har sitt huvudkontor i staden Bethel i Connecticut. I sortimentet ingår också batteriladdare, ficklampor och glödlampor. Företaget ägs sedan 2005 av Procter & Gamble. Sedan 2009 tillverkar Duracell även minneskort, kortläsare, USB-minnen samt bärbara hårddiskar under varumärket Duracell Flash. Företaget använder en rosa kanin, Duracellkaninen, i sin marknadsföring. I USA är det däremot Duracells konkurrent Energizer som marknadsför sig med en kanin, lanserad 1989 som en parodi på Duracellkaninen.Duracell köpte år 2006 den amerikanska ficklampstillverkaren Garrety Lites.

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.