Sidan innehåller annonslänkar
Salta Trampolines

10 st guldfjädrar till runde trampoliner SALTA

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt 10 st guldfjädrar till runde trampoliner SALTA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 10 st guldfjädrar till runde trampoliner SALTA i kategorin Hem här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Hem
Artikelnummer: 805-632
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från KitchenAid

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Ariete

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Speed

Speed kan avse:

Babblarna

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av Anneli Tisell (författare) i samverkan med Iréne Johansson (Karlstadmodellens grundare), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask (kompositör) och Hasse Sjölander (kompositör). Figurerna är inspirerade av professor Iréne Johansson och Karlstadmodellen, en träningsmodell för personer med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att träna barn i de olika språkljuden, där barn härmar deras ljud/namn och därmed lär sig att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Figurernas namn introducerades av Johansson i hennes bok Primitiv Grammatik - Ordstadium, utgiven av Studentlitteratur 1990. Figurerna uppdaterades 2006 av Anneli Tisell, Ola Schubert och Hannes Hagstrand och de fick nya former och färger (Babba blev brun, Bibbi blev gul, Bobbo blev röd, Dadda blev grön, Diddi blev rosa och Doddo blev blå). Böcker, spel, musik och filmer med Babblarna sprids till en större allmänhet genom Hatten förlag, med start 2007. Konceptet används i den pedagogiska verksamheten i flera förskolor, och Babblarnas Youtube-kanal har över 600 miljoner visningar (december 2019). De vann juryns specialpris i Kristallen 2018.

Fritös

Fritös är ett köksredskap för att fritera mat. Anordningen har en korg av metall för maten. Korgen sänks ner i ett tråg av olja som håller en temperatur på 140-200 °C. Fritöser är vanliga i restaurangkök men finns även i hemmen. Felaktigt hanterade utgör de en säkerhetsrisk, eftersom olja lätt fattar eld.