Sidan innehåller annonslänkar
Zuro Robo Alive

5 Surprise Mini Brands Mini Mart Zuro Alive

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt 5 Surprise Mini Brands Mini Mart Zuro Alive online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 5 Surprise Mini Brands Mini Mart Zuro Alive i kategorin Hem här hos oss.

Kategori: Hem
Artikelnummer: 46-0280
Visa fler

Från kunskapsbanken

45

45 (XLV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Surprise

Surprise är en stad i centrala Arizona med en yta av 180 km² och en befolkning, som uppgår till 117 517 invånare (2008). Det är en förstad till Phoenix.

Brandsläckare

Brandsläckare (även kallad handbrandsläckare eller eldsläckare) förekommer i ett antal versioner, beroende på vad för slags brand den är avsedd för. Släckare finns i klass A (för fibrösa bränslen), B (vätskeformiga bränslen), C (gasformiga bränslen) och F (matfett och matolja). Det finns även en klass D (magnesium och andra metaller) även om den inte är reglerad i europanormen för brandsläckare. Tidigare har det funnits en klass E också, för elektriska apparater. Nu skall det i stället anges i klartext om släckaren kan användas mot elbränder. Utformningen är reglerad i en speciell Europanorm, EN3. Alla släckare skall vara godkända enligt denna norm. En sexkilos pulversläckare rekommenderas i hemmiljö av såväl myndigheter som försäkringsbolag.

Smart

Smart kan avse: Smart (personbil) – en personbil utvecklad av Mercedes-Benz. SMART-1 – en svensktillverkad rymdsond SMART (målformulering) – ett målformuleringssätt inom projektledning S.M.A.R.T. – ett protokoll för diagnostisering av hårddiskar. Smart (TV-serie) – en amerikansk komediserie från 1965. Smart Bensinstation

Alive

Alive kan syfta på: