Zuro Robo Alive

5 Surprise Mini Brands Mini Toy Store Zuro Alive

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ 5 Surprise Mini Brands Mini Toy Store Zuro Alive på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 5 Surprise Mini Brands Mini Toy Store Zuro Alive inom kategorin Julklappstips.

Visa fler

Från kunskapsbanken

45

45 (XLV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Surprise

Surprise är en stad i centrala Arizona med en yta av 180 km² och en befolkning, som uppgår till 117 517 invånare (2008). Det är en förstad till Phoenix.

Brandsläckare

Brandsläckare (även kallad handbrandsläckare eller eldsläckare) förekommer i ett antal versioner, beroende på vad för slags brand den är avsedd för. Släckare finns i klass A (för fibrösa bränslen), B (vätskeformiga bränslen), C (gasformiga bränslen) och F (matfett och matolja). Det finns även en klass D (magnesium och andra metaller) även om den inte är reglerad i europanormen för brandsläckare. Tidigare har det funnits en klass E också, för elektriska apparater. Nu skall det i stället anges i klartext om släckaren kan användas mot elbränder. Utformningen är reglerad i en speciell Europanorm, EN3. Alla släckare skall vara godkända enligt denna norm. En sexkilos pulversläckare rekommenderas i hemmiljö av såväl myndigheter som försäkringsbolag.

Alive

Alive kan syfta på: