Sidan innehåller annonslänkar
Duracell

AA och AAA, Batteriladdare Duracell

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ AA och AAA, Batteriladdare Duracell på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AA och AAA, Batteriladdare Duracell inom kategorin Hem.

Läs mer...
Kategori: Hem
Artikelnummer: 19-4745
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från House Doctor

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Experiment

Ett experiment inom vetenskapen är en undersökningsmetod som används för att studera en viss variabels påverkan på en annan variabel i kausala termer. Experiment skiljer sig från andra undersökningsmetoder genom att undersökaren har en aktiv roll i att sätta igång den kausala process som är oftast att pröva en hypotes. Experiment kan utföras på flera olika undersökningsobjekt, såväl levande varelser som döda ting, och metoden har delvis olika innehåll beroende på vilket det aktuella objektet är.

Salta

Salta (spanska: Ciudad de Salta) är en stad i norra Argentina och den administrativa huvudorten för provinsen Salta. Folkmängden uppgick vid folkräkningen 2001 till 462 051 invånare, med totalt 468 583 invånare inkluderat några mindre förorter. Inom Saltas storstadsområde (área metropolitana) finns cirka 691 000 invånare, vilket gör den till näst största stad i nordvästra delen av landet.