Dolls Room

Docka drick och väta med fina tillbehör 43 cm Dolls Room

299 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Docka drick och väta med fina tillbehör 43 cm Dolls Room på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Docka drick och väta med fina tillbehör 43 cm Dolls Room inom kategorin Dockor.

Kategori: Dockor
Artikelnummer: 07-8810
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dricksglas

Dricksglas är de glas som används som dryckeskärl tillverkade av glas, kristallglas eller plast. Dricksglas till bordsserviser, så kallade servisglas, är inte tillverkade av plast. Glas av olika storlek och med olika mängd vatten i används ibland även som musikinstrument genom att gnida runt kanterna med blöta fingrar eller genom att slå på dem med en sked eller dylikt som på klockor.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Room

Ej att förväxla med filmen The Room (2003).Room är en brittisk-amerikansk-kanadensisk-irländsk dramafilm från 2015 regisserad av Lenny Abrahamson och skriven av Emma Donoghue, baserad på hennes roman med samma namn. I filmen medverkar Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen, Sean Bridgers och William H. Macy. Den hade världspremiär den 4 september 2015 vid Telluride Film Festival och begränsad premiär i USA den 16 oktober 2015. I Sverige hade filmen biopremiär den 18 mars 2016. Vid Oscarsgalan 2016 nominerades filmen till fyra stycken Oscars för Bästa film, Bästa regi, Bästa kvinnliga huvudroll och Bästa manus efter förlaga, varav Brie Larson vann pris för bästa kvinnliga huvudroll.Filmen är inspirerad av Fritzlfallet.