Sidan innehåller annonslänkar
Dolls Room

Docka med ljud 30 cm Dolls Room

169 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Docka med ljud 30 cm Dolls Room på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Docka med ljud 30 cm Dolls Room inom kategorin Dockor.

Kategori: Dockor
Artikelnummer: 00-0306
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ljud

Ljud är mekaniska vågor, en varierande täthet som överförs av ett fast ämne, vätska eller gas, vars frekvenser faller inom intervallet för hörsel med en nivå som är tillräckligt stark för att höras, eller känslan av sådana vibrationer som stimulerar hörselorgan. Ett exempel på hörselorgan är öron.Ljudets hastighet påverkas av mediets egenskaper (bland annat dess densitet, hårdhet, elasticitetsmodul).

Room

Ej att förväxla med filmen The Room (2003).Room är en brittisk-amerikansk-kanadensisk-irländsk dramafilm från 2015 regisserad av Lenny Abrahamson och skriven av Emma Donoghue, baserad på hennes roman med samma namn. I filmen medverkar Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen, Sean Bridgers och William H. Macy. Den hade världspremiär den 4 september 2015 vid Telluride Film Festival och begränsad premiär i USA den 16 oktober 2015. I Sverige hade filmen biopremiär den 18 mars 2016. Vid Oscarsgalan 2016 nominerades filmen till fyra stycken Oscars för Bästa film, Bästa regi, Bästa kvinnliga huvudroll och Bästa manus efter förlaga, varav Brie Larson vann pris för bästa kvinnliga huvudroll.Filmen är inspirerad av Fritzlfallet.