Baby Born

Dolly Moda Enhörning Tröja och Tyllkjol 39-46 cm

199 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Dolly Moda Enhörning Tröja och Tyllkjol 39-46 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dolly Moda Enhörning Tröja och Tyllkjol 39-46 cm i kategorin Baby Born Dockkläder här hos oss.

Kategori: Baby Born Dockkläder
Artikelnummer: 870495
Visa fler

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Born

För andra betydelser, se Born (olika betydelser). Born (limburgiska: Bor) är en ort med cirka 6 000 invånare (2014) i den nederländska kommunen Sittard-Geleen, i provinsen Limburg. Orten är mest känt för sin biltillverkning NedCar idag ägd av Mitsubishi Motors. Volvo Personvagnar tillverkade från mitten av 1970-talet fram till 2004 sina mindre modeller, Volvo 340, Volvo 440 och Volvo S40 i Born, men har nu lämnat fabriken.