Tooky Toy

Gåvagn i trä med verktygslåda och förvaring Tooky Toy

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Gåvagn i trä med verktygslåda och förvaring Tooky Toy online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gåvagn i trä med verktygslåda och förvaring Tooky Toy i kategorin Tooky Toy här hos oss.

Kategori: Tooky Toy
Artikelnummer: 18-0093
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Transformers

Transformers är ett marknadskoncept för leksaker tillverkade av Hasbro. Tillverkningen har skett i olika omgångar från 1984 och framåt. Transformers-konceptet har gett upphov till tecknade serier och filmer från Marvel, flera datorspel samt 2007 spelfilmen Transformers i regi av Michael Bay.