Cooee - Deco Pynt Fågel 5x4 cm 4-pack

Jämför produkt Cooee - Deco Pynt Fågel 5x4 cm 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Deco Pynt Fågel 5x4 cm 4-pack i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Tunna och fina fåglar i mässingspläterat rostfritt stål ur serien Deco från Cooee. Förgyll dukningen, paketet eller granen med dessa vackra fåglar med guldtråd.

Ett pynt som passar under alla säsonger och blänker fint där de får ta plats. Säljes i 4-pack. .

Se gärna också

Afroart - Påsk Pappers Fjädrar 6-pack Flerfärgade

Påsk Pappers Fjädrar 6-pack från Afroart är ett fint alternativ till riktiga fjädrar i ditt påskris. 6 stycken handgjorda påskdekorationer tillverkade av papper i en stämningsfull färgskala med vackra mönster för att fästa i ditt påskris. Att ta in ris till påsk är en fin gammal fin tradition där de krispigt gröna knopparna ger oss en föraning om att våren snart är här. Du hittar flera vackra dekorationer från Aftoart att dekorera ditt påskris med

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Demeyere

Se alla produkter
Måttsatser

Måttsatser från Kockums

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från La Pavoni

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rörstrand

Se alla produkter