Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Påskpynt Hare 4-pack Vit

Jämför produkt Cooee - Påskpynt Hare 4-pack Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Påskpynt Hare 4-pack Vit i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Stilrena påskdekorationer i form av en Hare från Cooee Design, för dig som vill ha lite med diskreta färger i ditt påskris.Söta harar i färgen Sand, Cafe au Lait eller Vit som kommer bidra till att skapa påskstämning hemma. Häng dem i ditt påskris eller varför inte fästa dem gå bort presenten när du ska på påskmiddag?Hararna är tillverkade i tunn pulverlackerad, rostfri stål och säljs i set om 4st. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Förgylld

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Kyocera

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter