Cooee - Påskpynt Svala 4-pack Café au Lait

Jämför produkt Cooee - Påskpynt Svala 4-pack Café au Lait online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Påskpynt Svala 4-pack Café au Lait i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Stilrena påskdekorationer i form av Svalor från Cooee Design, för dig som vill ha lite med diskreta färger i ditt påskris.Eleganta svalor i färgen Sand, Cafe au Lait eller Vit som kommer bidra till att skapa påskstämning hemma. Häng dem i ditt påskris eller varför inte fästa dem gå bort presenten när du ska på påskmiddag?Svalorna är tillverkade i tunn pulverlackerad, rostfri stål och säljs i set om 4st. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Rörstrand

Se alla produkter
Assietter

Assietter från House Doctor

Se alla produkter
Kosttillskott Barn

Kosttillskott Barn från MONKIDS

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter