Sidan innehåller annonslänkar
Weleda

24H Roll On Deo Pomegranate 50ML

89 kr 71 kr-20%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

En effektiv Roll-on Deo med naturliga ingredienser som håller dig fräsch hela dagen. Doft av äkta eteriska oljor från apelsin och vanilj.Kategori  Hudvård


Beställ 24H Roll On Deo Pomegranate 50ML på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 24H Roll On Deo Pomegranate 50ML inom kategorin Hudvård.

Kategori: Hudvård
Artikelnummer: 127380
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rollek

Rollek, roll-lek, en typ av fiktionslek där de lekande själva ingår i olika roller. Exempel på rollek är mamma-pappa-barn och leka affär.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.