Hund och katt

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Hund och katt? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Hund och katt. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Hund och katt så har du kommit rätt.
Sortera

Hund och katt

Hitta produkter inom kategorin Hund och katt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hund och katt.

Hund (Canis lupus familiaris eller Canis lupus domesticus, tidigare även Canis familiaris) är en domesticerad underart av varg (Canis lupus). Läran om hundar kallas kynologi. Hundar finns av många olika raser, vilka framavlats av människan sedan hunden domesticerades. Idag bestäms dessa raser utifrån vissa rasstandarder som internationellt fastställs av Fédération Cynologique Internationale (FCI). En hund av hankön kallas hund, hane eller hanhund och en hund av honkön kallas för tik eller hynda; dess avkomma kallas för valp.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Schleich Valp med vagn 42543