Caso - Induktionsplatta Touch 2000 Svart

Jämför produkt Caso - Induktionsplatta Touch 2000 Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caso - Induktionsplatta Touch 2000 Svart i kategorin Induktionsplattor här hos oss.

Produktinformation

Induktionsplatta Touch 2000 från det tyska varumärket Caso är ett perfekt redskap för campingsemestern, husbilen eller kokvrån. Induktionsplattan är utrustad med hela 2000 watt vilket ger en effektiv tillagning.

Induktionsplattan är ett toppen komplement för en vanlig spis. Plattan är mobil och kan värma med 10 olika värmenivåer från 60 grader till 240 graders mellanrum.

Den är utrustad med en automatisk sensor till grytor eller kokkärl och displayen visar aktuell temperatur och timer. Casos Induktionsplatta Touch 2000 har en modern minimalistisk design med en skinande svart yta och plattan går lätt att packa med sig när du ska i väg.

Den blanka ytan tillför lätt rengöring med hjälp av fuktig trasa. Casos induktionplatta är av rostfritt stål och glas och väger endast 2,35 kg. .

Se gärna också

Wilfa - Kokplatta Induktion Indux ICP1800B -21%

Fixa maten (nästan) vart du vill! Och snabbt dessutom. Wilfa Indux kokplatta värms upp med induktion, och den portabla matlagningen har aldrig gått snabbare. Dessutom svalnar den mycket fort. Nu kan du laga god mat vartsomhelst, så länge det finns ett eluttag. Laga en one-pot-pasta eller kanske en god värmande soppa i den lilla stugan eller i uteköket.

Det är något alldeles särskilt med att laga mat utomhus, och en portabel kokplatta är perfekt för dig som kanske inte riktigt är friluftstypen, men som ändå vill laga mat på ett nytt sätt. Med en skarvsladd kommer man långt. Den går självklart lika bra att använda inomhus.

Wilfa Indux är energisnål, och är justerbar från 60-240 oc, beroende på vilken mat som ska lagas. Den fungerar endast med kärl anpassade för induktion, testa alltid kastruller och stekpannor med en magnet. Om magneten fäster på kastrullen eller stekpannan så fungerar den med plattan.

Bara att börja laga mat!

-1800W
- Justerbar termostat 60-240oC
- Energisnål
- Lätt att rengöra
- Håll-varm funktion
- Tidsinställning 1-180 minuter
- Auto-off funktion och överhettningsskydd

Viktig info från tillverkaren:
- Kontrollera att spänningen som anges på apparatens märkplåt stämmer överens med nätspänningen.
- Placera apparaten på en lämplig torr och jämn yta nära ett eluttag .
- Se till att vredet är i läge ”MIN” (”MIN” riktat uppåt). Sätt in stickkontakten i eluttaget.
- Du måste avlägsna den osynliga skyddsbeläggningen innan du kan använda apparaten. För att göra detta vrider du vredet till läget MAX och låter apparaten vara på i ungefär 4 minuter. Rökbildning kommer att uppstå så se till att rummet är välventilerat. Stäng av plattan och låt den svalna helt. Plattan är nu redo att tas i bruk.
- På grund av konstruktionen kommer plattan fortfarande att vara varm ett tag efter att den har stängts av. Restvärmen kan användas för en kort stunds varmhållning av tillagad mat.
- Efter användning, vrid temperaturvredet till ”MIN“ och dra ut apparatens stickkontakt ur eluttaget.
- Ställ den aldrig i diskmaskinen.
- Använd aldrig apparaten nära heta ytor.
- Apparaten är inte avsedd att användas med extern timer eller separata fjärrstyrningssystem.
- Av säkerhetsskäl måste en skadad elkabel bytas ut av tillverkaren, dennes servicerepresentant eller motsvarande.
- Den är inte avsedd för masstillverkning eller kommersiell användning.
- Linda inte kabeln runt apparaten och böj den inte.
- Säkerställ att apparaten har svalnat innan du rengör och stoppar undan den för förvaring.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Lock

Lock från Eva Solo

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter
Papperservetter

Papperservetter från IHR

Se alla produkter