Sidan innehåller annonslänkar

Frabosk - Induktionsplatta 22 cm

Jämför produkt Frabosk - Induktionsplatta 22 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frabosk - Induktionsplatta 22 cm i kategorin Induktionsplattor här hos oss.

Produktinformation

Frabosk induktionsplatta gör det möjligt att nyttja olika stek- och kokkärl på induktionsspis. Kan användas för alla typer av stek- och kokkärl både aluminium, glas, keramik och lergods.

Induktionsplattan kan användas med handtaget monterat på kärl med en diameter som är upp till lika stor som plattan. Vid uppvärmning av större kärl tas handtaget av. .

Se gärna också

Caso - Induktionsplatta Touch 2000 Svart -14%

Induktionsplatta Touch 2000 från det tyska varumärket Caso är ett perfekt redskap för campingsemestern, husbilen eller kokvrån. Induktionsplattan är utrustad med hela 2000 watt vilket ger en effektiv tillagning. Induktionsplattan är ett toppen komplement för en vanlig spis.

Plattan är mobil och kan värma med 10 olika värmenivåer från 60 grader till 240 graders mellanrum. Den är utrustad med en automatisk sensor till grytor eller kokkärl och displayen visar aktuell temperatur och timer.

Casos Induktionsplatta Touch 2000 har en modern minimalistisk design med en skinande svart yta och plattan går lätt att packa med sig när du ska i väg. Den blanka ytan tillför lätt rengöring med hjälp av fuktig trasa.

Casos induktionplatta är av rostfritt stål och glas och väger endast 2,35 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Induktionsplattor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Sagaform

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter