Sidan innehåller annonslänkar
Wilfa

Wilfa - Kokplatta Dubbel CP2

690 kr 604 kr-12%
Kontrollera pris

Köp nu

Nu kan du fixa maten (nästan) var du vill! Med Wilfas dubbla kokplatta kan du laga till en riktigt god måltid varsomhelst, så länge det finns ett eluttag. Det är något speciellt med att laga mat utomhus, och ett portabelt kök är perfekt för dig som inte gillar stormkök och friluftsliv, men som ändå vill laga mat på ett nytt sätt. Med en skarvsladd och lite vilja kommer man långt. Den går självklart lika bra att använda inomhus.

Med två plattor, på 15,5 och 18,5 cm, så kommer man långt. Du kan tillaga en riktigt festmåltid, eller bara steka på lite goda köttbullar till pastan. Den passar i stugan, det lilla köket eller om du vill skapa dig ett vackert utekök.

Den är lätt att packa ihop och ta med, och har stabila gummifötter. Vredet är steglöst, och lampor indikerar när den är påslagen. Bara att slå på och börja laga mat!

- 2250W (750 W och 1500 W)
- Vid utomhusanvändning – kom ihåg att ta in den efteråt.
- 220-240V~50-60Hz

Viktig info från tillverkaren
- Kontrollera att spänningen som anges på apparatens märkplåt stämmer överens med nätspänningen.
?- Placera apparaten på en lämplig torr och jämn yta nära ett eluttag .
?- Se till att vredet är i läge ”MIN” (”MIN” riktat uppåt). Sätt in stickkontakten i eluttaget.
?- Du måste avlägsna den osynliga skyddsbeläggningen innan du kan använda apparaten. För att göra detta vrider du vredet till läget MAX och låter apparaten vara på i ungefär 4 minuter. Rökbildning kommer att uppstå så se till att rummet är välventilerat. Stäng av plattan och låt den svalna helt. Plattan är nu redo att tas i bruk.
?- På grund av konstruktionen kommer plattan fortfarande att vara varm ett tag efter att den har stängts av. Restvärmen kan användas för en kort stunds varmhållning av tillagad mat.
?- Efter användning, vrid temperaturvredet till ”MIN“ och dra ut apparatens stickkontakt ur eluttaget.
?- Ställ den aldrig i diskmaskinen.
?- Använd aldrig apparaten nära heta ytor.
?- Apparaten är inte avsedd att användas med extern timer eller separata fjärrstyrningssystem.
?- Av säkerhetsskäl måste en skadad elkabel bytas ut av tillverkaren, dennes servicerepresentant eller motsvarande.
?- Den är inte avsedd för masstillverkning eller kommersiell användning.
?- Linda inte kabeln runt apparaten och böj den inte.
?- Säkerställ att apparaten har svalnat innan du rengör och stoppar undan den för förvaring.
?- Säkerställ att apparaten aldrig kommer i kontakt med brandfarliga material som gardiner, dukar o.s.v. när den används eftersom detta kan leda till eldsvåda.
?- Apparaten får inte vara i drift längre än max 1 timme i sträck.


Beställ Wilfa - Kokplatta Dubbel CP2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa - Kokplatta Dubbel CP2 inom kategorin Induktionsplattor.

Läs mer...
Kategori: Induktionsplattor
Artikelnummer: 130479
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Libbey

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.