Sidan innehåller annonslänkar

Dare Duel Sexspel

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Lite strategi, lite kreativitet och en massa njutning! Utmana din partner i Dare Duel - spelet där ni turas om att dra kort och välja olika ord för att bygga ihop sexiga utmaningar! I det här heta...


Beställ Dare Duel Sexspel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dare Duel Sexspel inom kategorin Intressen.

Kategori: Intressen
Artikelnummer: 14524

Se även andra produkter från Intressen

Sortera

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.