Sidan innehåller annonslänkar

Vooni Galax-projektor Deluxe

Kontrollera pris

Köp nu

Med vår rymdlampa förvandlas vilket rum som helst till en fantastisk galax fylld av stjärnor, månar och färgskiftande moln i taket! Galax-projektorn har dessutom en inbyggd Bluetooth-högtalare,...


Jämför produkt Vooni Galax-projektor Deluxe online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vooni Galax-projektor Deluxe i kategorin Intressen-Teknik här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Intressen-Teknik
Artikelnummer: 18024
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
Stormkök

Stormkök från Espegard

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Stormkök

Ett stormkök är en portabel kokutrustning för mat och dryck med en brinnande låga som inte slocknar vid hård vind. Stormkök används vid friluftsliv och tillverkas i lätta material för ökad bärbarhet, oftast i aluminium, duossal eller titan. Stormköken består traditionellt av flera delar som kan sättas upp för matlagning eller packas ihop för transport, vanligen en underplattform, en överplattform, och en brännare för att värma maten, samt ytterligare utrustning och kokkärl beroende på modell. Underplattformen håller brännaren över marken, medan överplattformen håller kokkärl över brännaren. Det finns flera olika typer av brännare. Några vanliga typer av bränslen är: teknisk sprit, gasol och, med en så kallad multifuelbrännare, petroleumbaserade vätskor såsom bensin, fotogen eller diesel.Vanligt förekommande stormkök i Sverige och Finland kommer bland annat från företagen Trangia, Primus och MSR. Stormköket blev årets julklapp i Sverige 2020.