Sidan innehåller annonslänkar

Things I Love About You Fyll-i-bok

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Things I Love About You Fyll-i-bok på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Things I Love About You Fyll-i-bok inom kategorin Intressen.

Produktinformation

Exakt vad är det du älskar hos din favoritperson? Roliga fyll-i-boken Things I Love About You låter dig fylla i meningar som ?I?m a tiny bit obsessed with your...? och ?I even love you more... .

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Love

Love kan syfta på: Love (tennisterm) – en tennisterm med betydelsen noll Love 103,9 – en radiokanal i Södermanland Love (namn) – ett mansnamn/kvinnonamn Love (efternamn) – ett efternamn och personer med namnet