Sidan innehåller annonslänkar

Chilling Stones Whiskystenar

Jämför produkt Chilling Stones Whiskystenar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chilling Stones Whiskystenar i kategorin Isformar här hos oss.

Produktinformation

Gillar du whisky on the rocks? Då känner du säkert till känslan då man sakta, sakta avnjuter en härlig whisky en stilla höstkväll, och så smälter isbiten? .

Se gärna också

Modern House - Juicy Isglassform med 3 Motiv Lila -24%

Isglassform i silikon med 3 former från norska Modern Houses Juicy-serie.

Frys egenblandad isglass med denna både praktiska och roliga isglassform i tålig silikon från Modern House. Isglassformen är en del av Modern Houses Juicy-serie och varje separat form har en egen unik skepnad: klassisk glassform, vattenmelon och majskolv. Medföljer gör även återanvändbara glasspinnar i hållbar BPA-fri PP-plast. När glassarna sedan har ätits upp är det bara att slänga in formen, locket och glasspinnarna i diskmaskinen för enkel rengöring.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Modern House

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Arabia

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Kosta Boda

Se alla produkter