Sidan innehåller annonslänkar

TÜLZ - Isbricka Stor Turkos

-25%

Beställ TÜLZ - Isbricka Stor Turkos på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TÜLZ - Isbricka Stor Turkos inom kategorin Isformar.

Produktinformation

En behändig isform med plats för sex iskuber från Tülz. Formen är tillverkad i lätthanterligt och böjbart silikonmaterial.

Kuberna är stora, 5x5 cm. Perfekta att hälla i bålen eller lägga en isbit i varje glas.

Från kunskapsbanken

Stormkök

Ett stormkök är en portabel kokutrustning för mat och dryck med en brinnande låga som inte slocknar vid hård vind. Stormkök används vid friluftsliv och tillverkas i lätta material för ökad bärbarhet, oftast i aluminium, duossal eller titan. Stormköken består traditionellt av flera delar som kan sättas upp för matlagning eller packas ihop för transport, vanligen en underplattform, en överplattform, och en brännare för att värma maten, samt ytterligare utrustning och kokkärl beroende på modell. Underplattformen håller brännaren över marken, medan överplattformen håller kokkärl över brännaren. Det finns flera olika typer av brännare. Några vanliga typer av bränslen är: teknisk sprit, gasol och, med en så kallad multifuelbrännare, petroleumbaserade vätskor såsom bensin, fotogen eller diesel.Vanligt förekommande stormkök i Sverige och Finland kommer bland annat från företagen Trangia, Primus och MSR. Stormköket blev årets julklapp i Sverige 2020.