Wüsthof - Classic White Santoku 14 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En kniv i japansk stil från Wüsthof med ett modernt vitt handtag som har en perfekt balans och gör matlagningen till ett sant nöje.En santokukniv är en mångsidig kniv för att finhacka och skära örter, grönsaker, fisk och kött. Det vassa bladet gör allt från vanliga till lövtunna skivor vilket gör den till en oumbärlig del av köket.

Olivslipningen ser till att råvarorna inte fastnar i bladet när du hackar. Serien Classic White från Wüsthof finns i flera bladlängder och varianter för matlagningens alla delar.

Japanska knivar från andra varumärken

Wüsthof - Ikon Santokukniv 17 cm olivslipad

Japanska knivar från Wüsthof

Här har vi samlat Japanska knivar från Wüsthof.
Zwilling - Pro Rocking Santoku Olivslipad 18 cm

Japanska knivar från Zwilling

Utforska allt inom Japanska knivar från Zwilling.
Kai - Shun Classic Santokukniv olivslipad 17,5 cm

Japanska knivar från Kai

Utforska allt inom Japanska knivar från Kai.
Tamahagane - Shokunin Santokukniv olivslipad 17,5 cm

Japanska knivar från Tamahagane

Se vad Tamahagane har inom Japanska knivar.

Se gärna också

Satake - Kuro Kiritsuke 23 cm

Kuro Kiritsuke är en grovt hamrad handsmidd kniv som som är perfekt för att skära långa och snygga skivor av till exempel fisk eller kött. Knivbladet är tillverkat av VG-10-stål som är processat åtta gånger, vilket ger extra skärpa och en hårdhet på 58 HRC. Det långa handtaget av bränt trä med bolster och skaftände av 18/8-stål ger perfekt grepp, balans och stabilitet. Den här kniven är både en fröjd för handen och ögat! Levereras i ett träetui.

Obs! Kniven passar inte på Kuro magnetisk knivbräda då den är för lång. Kniven förvaras bäst på en magnetisk knivlist.

Serien Kuro från Satake är en kollektion knivar med extrem attityd och hårt stål. Den hammarbankade bladsidan slutar i vacker damaskusstål vid skäreggens början gör inte bara dessa knivar vackra och råa. Den ojämna ytan motverkar nämligen till stor del vakuum mellan råvara och blad, vilket gör att kniven smidigt glider igenom alla råvaror. Kärnstålet är VG-10 och går att slipa väldigt tunt, vilket gör att kniven får en rakbladsvass skäregg som håller länge.

En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024