Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Jäskorg Oval 39,5 cm

469 kr 352 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

En jäskorg är ett enkelt knep som kan göra väldigt mycket för slutresultatet. Med jäskorgen jäser degen på höjden istället för på bredden och korgen släpper igenom mer syre än en vanlig bunke och snabbar därför på jäsprocessen, dessutom får brödet ett vackert, rutikt mönster. Korgen som är tillverkad i rotting ska inte följa med i ugnen, man lägger upp degen på en plåt eller baksten innan degen ska in i ugnen. Denna ovala korg passar för en deg på ca 1,5-2 kg.


Jämför produkt Westmark - Jäskorg Oval 39,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Jäskorg Oval 39,5 cm i kategorin Jäskorgar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Jäskorgar
Artikelnummer: 125168
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Avecglas

Avecglas från Riedel

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Bungalow

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Born

För andra betydelser, se Born (olika betydelser). Born (limburgiska: Bor) är en ort med cirka 6 000 invånare (2014) i den nederländska kommunen Sittard-Geleen, i provinsen Limburg. Orten är mest känt för sin biltillverkning NedCar idag ägd av Mitsubishi Motors. Volvo Personvagnar tillverkade från mitten av 1970-talet fram till 2004 sina mindre modeller, Volvo 340, Volvo 440 och Volvo S40 i Born, men har nu lämnat fabriken.

36

36 (XXXVI) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.