Watt & Veke

Watt & Veke - Maja Julstjärna 60cm Röd

699 kr 349 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Det finns en stjärna för alla, det har Watt & Veke sett till. Låt denna ta plats i fönstret och skapa magi en mörk vinterkväll! Denna är tillverkad av ett tjockare papper i färgen guld som sprider en stämningsfull effekt. Watt & Vekes stjärnor är unika och tillverkade med kärlek för att konsumenten ska finna just den som passar. Inriktat på det skandinaviska klimatet skapar de hållbara pappersstjärnor som viks och limmas för hand. En stjärna från Watt & Veke kan användas i många år. Ljuskälla ingår ej.


Beställ Watt & Veke - Maja Julstjärna 60cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Watt & Veke - Maja Julstjärna 60cm Röd inom kategorin Julbelysning.

Läs mer...
Kategori: Julbelysning
Artikelnummer: 128666
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
LED ljus

LED ljus från Blomus

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Arabia

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ramar

se även ram för andra betydelserRamar, villkor eller grundregler är begrepp inom psykoterapi, psykoanalys och kognitiv beteendeterapi (KBT), varmed förstås delkomponenterna i den överenskommelse patient och psykoterapeut gör före behandlingsstart; i det kontrakt eller avtal terapeut och patient ingår innan terapi påbörjas. Villkoren för psykoterapi formuleras av terapeuten under bedömningssamtal. Ordet ram används växelvis både i singularis och pluralis då man avser psykoterapins grundregler. Då man talar om ramar i KBT väljer man emellanåt att istället använda begreppen gränser, behandlings-gränser eller regler.