Afroart

Afroart - Brush Julpynt Björn med krans 11x9 cm

79 kr 60 kr-24%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Den här fina, handgjorda björnen från Afroart håller hårt i sin krans. Låt denna läckra björn i palmfiber pryda din gran under jul och bli en del av jultraditionen. Ett fint inslag till juldekorationen och perfekt att ge bort som gåva till någon du vill göra glad. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Jämför produkt Afroart - Brush Julpynt Björn med krans 11x9 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Brush Julpynt Björn med krans 11x9 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 126438
Visa fler

Från kunskapsbanken

Björnar

Björnar (Ursidae) är en familj av större rovdjur och som idag omfattar åtta arter som förekommer över stora delar av norra- och södra halvklotet. Björnar lever i Eurasien, Nord- och Sydamerika och de fanns tidigare även i norra Afrika. Arterna är främst allätare med undantag av jättepandan som huvudsakligen lever av bambuskott och isbjörnen som har kött som huvudföda.