Afroart

Afroart - Julgranspynt Räv i tomteluva 14 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Julgranspynt i handtovad ull från Afroart. Denna listiga räv, klädd i tomteluva kommer ge din gran ett charmigt och unikt utseende. Gjord för hand i Nepal som har en flerårig tradition inom hantverket. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.


Jämför produkt Afroart - Julgranspynt Räv i tomteluva 14 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julgranspynt Räv i tomteluva 14 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Kategori: Juldekorationer
Artikelnummer: 126457
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ravensburger

Ravensburger AG, tysk företagsgrupp med huvudkontor i Ravensburg, mest känd för sin tillverkning av sällskapsspel och pussel.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.